Panel ablakcsere

panel ablakcsere folyamataPanel ablakcsere során eltávolítjuk a régi ablakokat, ablakszárnyakat és tokokat. A kibontott szerkezeteket az előzetesen megbeszélt helyen tároljuk.

Kitisztítjuk az ablak nyílást,majd ezt követően a helyére emeljük az új műanyag tokot.Rögzítés után felakasztjuk az ablakszárnyakat,majd purhabbal kifújjuk a tok és a falazat közötti hézagot.

Száradás után rögzítjük az ablakpárkányokat,majd felragasztjuk a műanyag takaróprofilokat közvetlenül a tapétáig vagy festésig, így utólagos munkálatokra nincs szükség.

Egy átlagos 5-6 ablakos lakás teljes ablakcseréje egy nap alatt kivitelezhető.A hulladékot a munka befejeztével telephelyünkre szállítjuk.

Miért panel ablakcsere?

Azért, mert a panelházakban végigvitt ablakcserék más körülmények között zajlanak, mint a családi házakban, ezért vannak fontosabb kérdések, amelyeket érdemes még előre megválaszolni magunknak a panel ablakcsere során:

Csapos panel ablakcsere?

Hazánkban ez a legsűrűbben előforduló panelház típus. A műanyag ablakok, ajtók 3,5 cm-es beton csapokon helyezkednek el. Ezért is hívják az ablakos szakmában leginkább csapos vagy csücskös panelnek.

Orosz panel ablakcsere?

Az orosz típusú panellakásoknak csak egy ablak mérete van, illetve két féle erkély mérete. Bizonyos lakás típusaiban – a konyhában – van még egy kisebb méretű ablak is!

Dán panel ablakcsere?

Dán nemzetiségű, Larsen – Nielsen cég által készített tervek alapján épült panelház. Jellemzője, hogy minden lakásban megtalálható legalább egy háromszárnyú ablak. Ahol van félszoba, ott van még egy 1/3 méretű egyszárnyú, és ritkább esetben van a konyhán egy kisebb méretű ablak.

Panel ablakcsere Budapesten a panelházban?

Lakásfelújítással szeretné energia költségét csökkenteni és az utca zaját, porát kizárni lakóteréből? Cégünk a panel ablakcsere specialistái alacsony munkaköltséggel, a panelablak piac egyik kimagaslóan elismert és megfizethető termékével dolgozik.

A szimpla ablakcsere utáni folyamatokról is olvashat bőve