+36 20 321 1015

BEÉPÍTÉS

+36 30 354 6221

HELYREÁLLÍTÁS

AZONNALI AJÁNLATKÉRÉS

Kedves ügyfeleinknek teljeskörű megoldáscsomagot kínálunk, mely magába foglalja a felmérést, a termékek kiszállítását és beépítését egészen a garanciális kérdések kezeléséig. Kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és gyorsan készen állunk az Ön számára.

Cégünk a tökéletes eredmény érdekében gyakorlatilag minden alkalommal helyszíni felmérést végez, ha ügyfelünk beépítéssel együtt kéri nyílászáróinkat. A felmérés alkalmával munkatársunk termékajánlatokkal szolgál, és tájékoztatást nyújt arról, hogy a beépítés után szükség lesz-e további munkálatokra.

Szerződéses, szakképzett csapatunk vállalja az általunk értékesített nyílászárók beépítését. Tapasztalt, megbízható és magas szaktudással bíró kollégáinkkal dolgozunk együtt, akik számára – csakúgy, mint cégünknek – az ügyfél elégedettsége a legfőbb prioritás. A legjobb végeredmény érdekében kizárólag professzionális eszközöket és minősített anyagokat használunk munkánk során.

A cégünk által gondosan beépített és megfelelően használt nyílászárókra garanciát biztosítunk. A termékeink 5 év garanciával rendelkeznek, míg a beépítési munkálatokra 1 éves garanciát kínálunk.

A termékek kiszállítását 2-8 héten belül vállaljuk, mely időtartam a kiválasztott termék színétől és anyagától függ. Műanyag, fehér színű ablakok esetében a kiszállítás 2-3 hetet vesz igénybe, míg a fa ablakoknál a szállítási periódus 6-8 hét. Még a legforgalmasabb időszakokban is tartjuk magunkat a meghirdetett szállítási határidőkhöz. További információért kérjük, keressen meg minket bizalommal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén, vagy használja lentebb megtalálható kapcsolati űrlapunkat

1042 Kemény Gusztáv utca 6.

Adószámunk: 25345841-2-41

Cégjegyzékszámunk: 01-09-209736