+36 20 321 1015

BEÉPÍTÉS

+36 30 354 6221

HELYREÁLLÍTÁS

 

Műanyag Előtéri Ajtók

Az otthonok előterei gyakran tükrözik az épület sajátos jellegét, mivel az előtéri ajtó gyakran az első benyomás forrása. Az ajtóválasztás során széles kínálat áll rendelkezésre. Biztosíthatjuk önnek, hogy termékeink hosszantartó és megbízható használatot kínálnak.

Egyéni méretben és stílusban is választhat előtéri ajtót:
– Egyszárnyú (jobbos vagy balos nyitású)
– Kétszárnyú
– Számos design
– Testreszabott üvegezési lehetőségek
– Gyors szállítás
– Kedvező árfekvés

Fix Üvegezésű Ablakok

A fix ablakokat ott ajánljuk, ahol nincs szükség nyitómechanizmusra. Helytakarékosak, hosszú élettartamúak és kiváló hőszigetelési képességgel bírnak. Azonban fontos megjegyezni, hogy csak fényt engednek be, és nem nyújtanak szellőztetési lehetőséget, illetve tisztításuk kihívást jelenthet.

Nyíló Ablakok és Teraszajtók

Ezek a termékek bukó funkcióval rendelkeznek, azaz nem nyithatók teljesen. A nyitási irány könnyen testreszabható, de emlékeztetjük, hogy a bukó-nyíló változat sokkal stabilabb és csak minimális többletköltséggel érhető el.

Bukó-Nyíló Ablakok és Teraszajtók

Népszerű választások, kombinált bukó és nyíló funkcióval. Kiemelt biztonsági és használati jellemzőik vannak, mint például a rossz működés megakadályozása és a résszellőzés, amely a levegő frissítését és a penész megelőzését segíti.

Bukó Ablakok

Ajánlott helyeken, ahol a tér korlátozott. Ha a méretek lehetővé teszik, a bukó-nyíló változat jobb választás lehet, mivel több funkcióval rendelkezik, és csak minimális árkülönbséggel érhető el.

Kétszárnyú Ablakok és Teraszajtók

Különféle kialakítások, akár mindkét szárnyal is. Ezen termékek különféle nyitási és használati módokat kínálnak, az otthona igényeihez igazodva.

Toló Teraszajtó Rendszerek

Ideális nagyobb nyílászárókhoz, ahol az egyszerű nyíló ajtók nem praktikusak. Különböző változatok állnak rendelkezésre, beleértve a toló-bukó, az emelő-toló és a harmonika teraszajtókat is, mindegyik egyedi előnyökkel és használati tulajdonságokkal.

Ezen változások a tartalom frissítését és átfogalmazását célozzák, miközben a lényeges információk megőrzésre kerülnek.

AZONNALI AJÁNLATKÉRÉS

Kedves ügyfeleinknek teljeskörű megoldáscsomagot kínálunk, mely magába foglalja a felmérést, a termékek kiszállítását és beépítését egészen a garanciális kérdések kezeléséig. Kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és gyorsan készen állunk az Ön számára.

Cégünk a tökéletes eredmény érdekében gyakorlatilag minden alkalommal helyszíni felmérést végez, ha ügyfelünk beépítéssel együtt kéri nyílászáróinkat. A felmérés alkalmával munkatársunk termékajánlatokkal szolgál, és tájékoztatást nyújt arról, hogy a beépítés után szükség lesz-e további munkálatokra.

Szerződéses, szakképzett csapatunk vállalja az általunk értékesített nyílászárók beépítését. Tapasztalt, megbízható és magas szaktudással bíró kollégáinkkal dolgozunk együtt, akik számára – csakúgy, mint cégünknek – az ügyfél elégedettsége a legfőbb prioritás. A legjobb végeredmény érdekében kizárólag professzionális eszközöket és minősített anyagokat használunk munkánk során.

A cégünk által gondosan beépített és megfelelően használt nyílászárókra garanciát biztosítunk. A termékeink 5 év garanciával rendelkeznek, míg a beépítési munkálatokra 1 éves garanciát kínálunk.

A termékek kiszállítását 2-8 héten belül vállaljuk, mely időtartam a kiválasztott termék színétől és anyagától függ. Műanyag, fehér színű ablakok esetében a kiszállítás 2-3 hetet vesz igénybe, míg a fa ablakoknál a szállítási periódus 6-8 hét. Még a legforgalmasabb időszakokban is tartjuk magunkat a meghirdetett szállítási határidőkhöz. További információért kérjük, keressen meg minket bizalommal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén, vagy használja lentebb megtalálható kapcsolati űrlapunkat

1042 Kemény Gusztáv utca 6.

Adószámunk: 25345841-2-41

Cégjegyzékszámunk: 01-09-209736