+36 20 321 1015

BEÉPÍTÉS

+36 30 354 6221

HELYREÁLLÍTÁS

Amit Kínálunk

A tervezéstől kezdve, a kiszállításig és a beszerelésig, egészen a garanciális hátterünkig teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Rövid határidőkkel, kiváló minőségű anyagokból készülünk, hogy kielégítsük igényeit.

Helyszíni Felmérés:

Az optimális végeredmény garantálása érdekében szinte minden esetben helyszíni felmérést végez a csapatunk, ha beépítéssel is választja termékünket. Felmérés során munkatársunk ajánlást tesz a legmegfelelőbb termékekre, és tájékoztatja Önt arról, hogy a beépítés során szükség lesz-e további munkálatokra.

Szakértői Beépítés:

A beépítési folyamatot profi, szerződött beépítő csapatunk látja el. Összesített több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel működünk együtt, akik számára – akárcsak nekünk – az ügyfél megelégedettsége az elsődleges. Garantáltan kiváló minőségű eszközökkel és anyagokkal dolgozunk a legjobb végeredmény érdekében.

Garanciális Szolgáltatások

Szakszerű beépítés és rendeltetésszerű használat esetén nyílászáróinkra garanciát biztosítunk. A termékeinkhez 5 éves, míg a beépítéshez kapcsolódóan 1 éves garanciát vállalunk.

Szállítási Információk

A rendelések kiszállítását általában 2-8 hét alatt teljesítjük. A pontos kiszállítási idő a kiválasztott termék anyagától és színétől függ.

Fehér műanyag ablakok esetében 2-3 hetes kiszállítási periódusra készüljön, míg fa ablakok esetén a várakozási idő 6-8 hét. Még a forgalmasabb időszakokban is büszkék vagyunk arra, hogy betartjuk ezeket az időkereteket. Kérdéseivel, észrevételeivel kérjük, keressen minket bizalommal.

AZONNALI AJÁNLATKÉRÉS

Kedves ügyfeleinknek teljeskörű megoldáscsomagot kínálunk, mely magába foglalja a felmérést, a termékek kiszállítását és beépítését egészen a garanciális kérdések kezeléséig. Kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és gyorsan készen állunk az Ön számára.

Cégünk a tökéletes eredmény érdekében gyakorlatilag minden alkalommal helyszíni felmérést végez, ha ügyfelünk beépítéssel együtt kéri nyílászáróinkat. A felmérés alkalmával munkatársunk termékajánlatokkal szolgál, és tájékoztatást nyújt arról, hogy a beépítés után szükség lesz-e további munkálatokra.

Szerződéses, szakképzett csapatunk vállalja az általunk értékesített nyílászárók beépítését. Tapasztalt, megbízható és magas szaktudással bíró kollégáinkkal dolgozunk együtt, akik számára – csakúgy, mint cégünknek – az ügyfél elégedettsége a legfőbb prioritás. A legjobb végeredmény érdekében kizárólag professzionális eszközöket és minősített anyagokat használunk munkánk során.

A cégünk által gondosan beépített és megfelelően használt nyílászárókra garanciát biztosítunk. A termékeink 5 év garanciával rendelkeznek, míg a beépítési munkálatokra 1 éves garanciát kínálunk.

A termékek kiszállítását 2-8 héten belül vállaljuk, mely időtartam a kiválasztott termék színétől és anyagától függ. Műanyag, fehér színű ablakok esetében a kiszállítás 2-3 hetet vesz igénybe, míg a fa ablakoknál a szállítási periódus 6-8 hét. Még a legforgalmasabb időszakokban is tartjuk magunkat a meghirdetett szállítási határidőkhöz. További információért kérjük, keressen meg minket bizalommal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén, vagy használja lentebb megtalálható kapcsolati űrlapunkat

1042 Kemény Gusztáv utca 6.

Adószámunk: 25345841-2-41

Cégjegyzékszámunk: 01-09-209736