+36 20 321 1015

BEÉPÍTÉS

+36 30 354 6221

HELYREÁLLÍTÁS

REHAU 70 Eurodesign

A REHAU márkanév rajongóinak. A régóta várt és közkedvelt nemzetközileg elismert REHAU márkanév

megérkezett hozzánk is, mint kiváló bázistermék. A széleskörű színválasztékkal és persze fehérben is, 2 rétegű és 3 rétegű üvegezéssel megfelel minden műszaki és esztétikai elvárásnak, amely a jól bevált 70 mm-es rendszerek tekintetében elvárás. Két rétegű üvegezés esetén a legkedvezőbb esztétikai megoldású termék a kínálatunkból. Panel és tégla lakások, valamint családi házak esetén kiváló megoldás felújítás és újépítés esetén is azok számára, akik nem beépítési mélységet és kamraszámot keresik, hanem a jól hangzó REHAU márkanévben bíznak.

DECEUNINCK Vision 76 AD 

A professzionális műszaki paramétereket kereső, de egyben gazdaságos vásárlók terméke. Akik a 70 mm-es rendszernél nagyobb beépítési mélységet és a három rétegű üvegezést helyezik előtérbe, azoknak itt van a Vision! Rendkívül alacsony hőszigetelési értéket nyújtva a 70 mm-es rendszer árában három réteg esetén 48 mm-es üvegezéssel, amely kategóriájában egyedülálló a 76 mm-es tok és 80 mm-es szárny kombinációjával!

Ajánljuk projektek és minden más új építésű es felújítandó épületek homlokzati megoldására, amennyiben kifejezetten árérzékeny igény mellett a rendkívül alacsony hőszigetelési érték a cél. A terméket három rétegű 48 mm-es üveggel javasoljuk értékesíteni, így azontúl, hogy rendkívül alacsony Uw érték érhető el, egy robosztus és megjelenésében is tekintélyt parancsoló terméket kapunk, amely a 70 mm-es rendszerek 36 mm-es kombinációjának árképzéséhez viszonyítva egy kifejezetten versenyképes ajánlat. Amennyiben Ön és vásárlója a profilok vastagságát és az üvegezés U értéket elsődleges szempontnak tartják, úgy a piacon az egyik legjobb árfekvést képviselő termék a Vision!

DECEUNINCK Elegant

A megfizethető prémiumot keresők ideális választása. Az egyenes vonalvezetésű profil a mai modern minimalista építkezési formákat, trendeket hivatott kielégíteni. A teljesen szögletes üveglécnek köszönhetően (amelyet 90 fokos szögben vágunk be a piacon egyedülállóan) antracit színben megtévesztésig a prémium alumínium nyílászáró látszatát kelti. Ennek megfelelően alumínium bejárati ajtóink mellé tökéletes választás, minőségi irodaházak és családi házak esetében. A Vision rendszerhez hasonlóan kifejezetten három rétegű 48- 52 mm-es üvegezéssel ajánlott rendelni. Alacsony Uw értéke, egyedi minimalista megjelenése mellett az alapáron felszerelt 2 db biztonsági zárfogadóval biztonságos választást nyújt. A 48-52 mm-es üvegezésnek köszönhetően nagy üvegfelületek vastagabb üvegkövetelményei mellett is nagyon jó hőszigetelési értékeket biztosít. Az Elegant profilcsalád egyik fontos tagja az emelő-toló erkélyajtó. Használatával nagy átjárhatóságu és könnyen kezelhető erkélyajtót biztosítunk otthonának.

REHAU Synego

A REHAU Synego 80 mm-es tok-szárny párosítással, 48 mm-es három rétegű üvegezéssel, igény esetén

alapáron fekete melegperemmel, 3 db biztonsági zárfogadóval a kompromisszumok nélküli választás. Fehér és szinte korlátlan színválaszték mellett, akár alumínium borítással is. A REHAU márka vezető terméke és a REALTHERM büszkesége ezen piaci szegmensben. Ajánljuk azon igényes vásárlóknak, akik bíznak és keresik a német minőséget és a REHAU Synego márkanevet előtérbe helyezik a piaci kínálatban megtalálható egyéb termékekkel szemben. A 48 mm-es üvegezésnek köszönhetően nagy üvegfelületek vastagabb üvegkövetelményei mellett is nagyon jó hőszigetelési értékeket biztosít. A Synego profilcsalád két lehetőséget is kínál nagy átjárhatóságú erkélyajtóra. Az emelő-toló erkélyajtó mellett elérhető a Slide erkélyajtó is, mellyel elérhetőbb áron juthat hozzá egy szintén könnyen kezelhető erkélyajtóhoz.

AZONNALI AJÁNLATKÉRÉS

Kedves ügyfeleinknek teljeskörű megoldáscsomagot kínálunk, mely magába foglalja a felmérést, a termékek kiszállítását és beépítését egészen a garanciális kérdések kezeléséig. Kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és gyorsan készen állunk az Ön számára.

Cégünk a tökéletes eredmény érdekében gyakorlatilag minden alkalommal helyszíni felmérést végez, ha ügyfelünk beépítéssel együtt kéri nyílászáróinkat. A felmérés alkalmával munkatársunk termékajánlatokkal szolgál, és tájékoztatást nyújt arról, hogy a beépítés után szükség lesz-e további munkálatokra.

Szerződéses, szakképzett csapatunk vállalja az általunk értékesített nyílászárók beépítését. Tapasztalt, megbízható és magas szaktudással bíró kollégáinkkal dolgozunk együtt, akik számára – csakúgy, mint cégünknek – az ügyfél elégedettsége a legfőbb prioritás. A legjobb végeredmény érdekében kizárólag professzionális eszközöket és minősített anyagokat használunk munkánk során.

A cégünk által gondosan beépített és megfelelően használt nyílászárókra garanciát biztosítunk. A termékeink 5 év garanciával rendelkeznek, míg a beépítési munkálatokra 1 éves garanciát kínálunk.

A termékek kiszállítását 2-8 héten belül vállaljuk, mely időtartam a kiválasztott termék színétől és anyagától függ. Műanyag, fehér színű ablakok esetében a kiszállítás 2-3 hetet vesz igénybe, míg a fa ablakoknál a szállítási periódus 6-8 hét. Még a legforgalmasabb időszakokban is tartjuk magunkat a meghirdetett szállítási határidőkhöz. További információért kérjük, keressen meg minket bizalommal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén, vagy használja lentebb megtalálható kapcsolati űrlapunkat

1042 Kemény Gusztáv utca 6.

Adószámunk: 25345841-2-41

Cégjegyzékszámunk: 01-09-209736